zzz's FotoPage


My name: zzz zzz
My Fotopage: http://zforzzz.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
ZaminOmar Personal Photoblog
Latest entry:group photo Kursus Asas Fotografi 23/24 april 2011
--------------------------------------------------------------------------------------- KURSUS ASAS FOTOGRAFI SIRI 1 ANJURAN KOLEJ KOMUNITI KEPALA BATAS DENGAN ZaminOmar AGGR Photography - 23 & 24 April 2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Photographer ZaminOmar © All rights reserved. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------... View this Fotopage entry
KURSUS ASAS FOTOGRAFI SIRI 1 ANJURAN KOLEJ KOMUNITI KEPALA BATAS
Rozita Abdul Rahim
Latest entry:My Sweet darling going to be 18th soon
For so long Jie x update my fotopages due to kesibukan kerja and pulak tur dgn Anna sibuk dgn exam and macam2...last2 diri ini keletihan...cuma baru sekarang Jie dah mula relax sikit and dah mula memegang kamera kembali... So bermula ler agenda wedding dan berbagai2 lagi gambar yg akan menjelma disini hehehe Jie Lea Adra View this Fotopage entry
Gambar dgn Tan Sri Shamsudin
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
wirda rasid
Latest entry:salam aidilfitri
berkurun jugak tak buka FP ni.. so saje nk upload.. Selamat hari raya semua...(ade lg ke yg buka fp aku ni..mcm tade je.hahaha :P ) View this Fotopage entry
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
Azhar Ali aka Deth
Latest entry:Selamat Tinggal Fotopages...
Kami tidak lagi berhasrat utk mengemaskini photoblog ini. Dengan itu, fotopages ini ditutup buat selamanya. Anda masih boleh melayari posting terdahulu di sini selagi webmaster ini wujud. Terima kasih atas sokongan, tunjuk ajar, dorongan dan pembakar semangat dari sahabat dan pengunjung semua selama ini. Anda dijemput mendaftarkan diri di forum sembang borakphoto.net kelolaan kami. Jumpa kami di sana... bye bye.... View this Fotopage entry
meero taro
Latest entry:meero and asmidar
View this Fotopage entry
asmidar
Hanafi Nadzri
Latest entry:TAKOBALLAHUMINNAWAMINKUM!
View this Fotopage entry
Farhan Hafetz
Latest entry:Bumbu Asli
View this Fotopage entry
zul photographer
Latest entry:Desaru
MY Design View this Fotopage entry
keba mamat
View this Fotopage latest entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
andri irawan
Latest entry:nikahan fera kusuma wijaya dan eny
Assalamualaikum, Segala puji hanya milik Allah, sholawat bagi Rasulullah... Alhamdulillah acara pernikahan sahabat saya fera dan eny berjalan lancar yg diadakan tanggal 03 mei 2008 di bintaro, cuaca cerah dan banyaknya tamu yg hadir hingga malam hari turut memeriahkan acara... Sungguh menjadi sebuah kehormatan bagi saya untuk bisa meliput dan mendokumentasikan acara ini. Doa saya, semoga kalian berdua menjadi keluarga sakinah, mawaddah warahmah... Foto2nya akan segera saya uploud disini...harap sabar d... View this Fotopage entry
shahrul nizam
Latest entry:Mujib & Zazaleena
Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Country Heights Club House Jitra, Kedah SHAHRUL FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL / NORTHERN REGION from the team of r e f l e c t i o n w i z a r d a member of FOTOMEDIA MALAYSIA (3235) +60192621630 archs2dio@yahoo.co.uk FAIZ (associate photographer) FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL... View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
OMAR MARTINEZ
Latest entry:Cuernos de Tijuana.
View this Fotopage entry
jali jali
Latest entry:ANak Siapa ni Eh?
View this Fotopage entry
afimon
irsan abd rahim
Latest entry:Dia Sudah Setahun
klang 26.10.2007 View this Fotopage entry
Saf Abs
View this Fotopage latest entry
Zuril ZRL
Latest entry:... Post Office ...
Ermm.. $-) View this Fotopage entry
nurul huda
Latest entry:-Edited-
View this Fotopage entry
sarapan pagi ini..dan aku pun dah naik ZZZzzzzzzzz...
aflieman nasset
Latest entry:I'm Alone .....
my new gallery http://flickr.com/photos/nassett :-D View this Fotopage entry
amir hashim
View this Fotopage entry
Syed Imran
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016